Sandra

Voel je je beter, energieker, mooier maar vooral gelukkiger.

Sandra van Nunen

Voedingsdeskundige & Lifestylecoach

Mijn naam is Sandra en ik ben gek op alles wat met voeding en gezond eten te maken heeft. Koken en nieuwe gerechten bedenken is dan ook mijn passie. Tevens ben ik er in de afgelopen jaren door mijn werk erachter gekomen dat gezonde voeding echt hand in hand gaat met een drietal andere pijlers: slaap, ontspannen en bewegen.

Daarbij help ik mensen bij het aanpassen van hun levensstijl, een levensstijl wat goed bij hun past. Dat laatste is belangrijk want ieder mens heeft zijn eigen blauwdruk. Als iets bij de een goed werkt, is dat geen garantie voor de ander. Dat maakt iedereen juist zo uniek.

Het is belangrijk je goed te voelen bij wat je eet, anders is een eetpatroon moeilijk vol te houden en val je al snel terug in oude gewoonten. Maar zoals bij alles heeft dit tijd nodig en nog belangrijker niets hoeft meteen in grote stappen.

Graag wil ik je mijn ervaringen met je delen. Door het aanpassen van je voeding samen met de nodige ontspanning, beweging en goede nachtrust voel je je beter, energieker, mooier maar vooral gelukkiger.

En wat ik je nu vast wel meegeven is: GENIET!! Van het leven genieten is het belangrijkste wat er is. Zolang je de mooie momenten pakt en omarmt, hoe klein ze ook zijn zullen de meeste uitdagingen veel makkelijker voor je zijn.

Liefs Sandra

Samenwerking met bedrijven

Meer dan 2.500 personen van o.a. onderstaande bedrijven hebben reeds met Sandra resultaat geboekt:

Positieve impact met kleine stappen

Naast een ‘gezond gevoel’ voor jezelf, willen wij met HealthyFeeling ook bijdragen aan een gezondere versie van de mensen om ons heen en van de natuur. Daarom hebben wij als missie “een positieve impact maken voor jezelf, de medemens en de planeet”.

Lees meer