Over ons

Wij zijn HealthyFeeling, leuk kennis te maken.

Gezond

Eet gevarieerd en vaker plantaardig. Dagvers en voedzaam, bereid met de beste ingrediënten, direct uit de keuken. Profiteer van extra energie en een 'gezond gevoel'.

Gemakkelijk

Geen zorgen en gedoe om thuis, onderweg of op kantoor gezond te eten. Voortaan heb jij altijd toegang tot een divers ontbijt, lunch, diner, snacks en drinks.

Lekker

Laat je verrassen door het wekelijks wisselende menu met de lekkerste en meest gezonde maaltijden uit de beste keukens. Speciaal bereid voor jou.

Impact

Met de (plantaardige) maaltijden, snacks en drinks, maak je per maaltijd al een verschil voor jezelf, het klimaat, dierenwelzijn en medemens!

Het begin...

Al 20 jaar delen we samen liefde en leed. Door onvergetelijke momenten, maar ook door diepe dalen, hebben wij elkaar écht leren kennen. In deze reis hebben we bovenal geleerd dat gezondheid en geluk op vele manieren mogelijk zijn.

Naast een ‘gezond gevoel’ voor jezelf, willen wij met HealthyFeeling ook bijdragen aan een gezondere versie van de mensen om ons heen en van de natuur. Daarom hebben wij als visie: “een positieve impact maken voor jezelf, de medemens en de planeet”.

Dat klinkt misschien zwaar, maar dat bedoelen we niet zo. We geloven namelijk dat je samen, ook met ‘kleine’ stappen, hierin een verschil kunt maken.

Sandra & Jan-Willem
Oprichters HealthyFeeling

Team HealthyFeeling

Met veel plezier werken wij aan het doel om jou een gezond gevoel te geven...

Sandra van Nunen

Co-founder & CCO

Jan-Willem van Kempen

Co-founder & CEO

André van Kempen

CTO

Eelco van Baarle

Chief Creative Officer

Niels Hokke

Embedded Software Engineer

Rocky

Chief Dog Officer

Dagvers uit onderstaande keukens

Wij werken samen met de allerbeste, professionele keukens van Nederland.

Oh My Guts - opgericht door Bente en Max - heeft haar focus op voedzame, gezonde gerechten met seizoensgebonden ingrediënten van goede kwaliteit. Dagelijks vers bereid door de Chefs in eigen keuken!


Lees meer

Van Gelder groenten & fruit werkt direct samen met boeren en telers in binnen- en buitenland. Ze beheersen de volledige keten, van bron tot bord.  In hun professionele high-care keuken bereiden ze dagelijks verse groente-, rauwkost- en fruitsalades met de hoogst mogelijke kwaliteit.


Lees meer

Het team van Hoogesteger gelooft dat echt vers het beste voor je is! Ze maken dan ook de meest hoogwaardige sappen en smoothies. De verse groenten komen bijna rechtstreeks van het veld, om daarna dagelijks vers koud geperst te worden.


Lees meer

Wil je nog meer keuze? Dan kan! Op korte termijn introduceren we namelijk nieuwe keukens, met ondernemers die gespecialiseerd zijn in plantaardige en hoogwaardige gerechten met een goed verhaal! Zodat jij bijvoorbeeld ook kan genieten van poké bowls, sushi, wraps & sandwiches of burrito’s.


Lees meer

Logistieke partners

Samen met onze logistieke partners heb jij een gezonde maaltijd binnen handbereik.

I&L Logistiek is gespecialiseerd in geconditioneerd transport en verantwoordelijk voor het pick & pack proces en landelijk aanvullen van de SmartKitchen. Samen werken we aan de ontwikkeling van een innovatieve DeliveryApp, voor het optimaliseren van het logistieke proces.


Lees meer

Bromedo Metaal is een specialist op het gebied van metaalbewerking en heeft een zeer uitgebreid machinepark. Ze zijn expert op het gebied van maatwerk producten, zoals het innovatieve weegschaal-systeem dat we hebben ontwikkeld voor de SmartKitchen.


Lees meer

Liebherr is producent van hoogwaardige en tevens de zuinigste koelkasten voor de professionele markt. Buram (dealer in Nederland) beschikt over een ervaren technische dienst voor technische ondersteunding. Samen met Buram bespreken we momenteel de mogelijkheden met Liebherr voor een samenwerking.


Lees meer

WBSO staat voor de Wet Bevordering Speur- en Ontwikkelingswerk en vergoedt een deel van de kosten van Speur & Ontwikkel-projecten. RVO heeft het ICT project SmartKitchen goedgekeurd en subsidieert dit innovatietraject.


Lees meer

ShareTheMeal

Met HealthyFeeling doen we dit ‘per maaltijd’. Wij zorgen dat je makkelijker kan genieten van een lekker dagvers ontbijt, lunch, diner of snack. Elke keer als jij kiest voor een product van HealthyFeeling, heeft dit een positieve impact op je lichaam en op de natuur.

2.5% van je aankoopbedrag doneren we wekelijks aan ShareTheMeal. Dit is een crowdfunding-app om honger in de wereld te bestrijden via het Wereldvoedselprogramma van de Verenigde Naties. Je helpt mee door kleine donaties te doen aan specifieke WFP-projecten en je kunt de voortgang online volgen.