Partners

24/7 gezond en lekker eten binnen handbereik.

Wij zijn trots op onze logistieke partners

Samen met onze ervaren logistieke partners, zorgen we ervoor dat jij – wanneer jij wil - kan genieten van bijvoorbeeld knisperend verse salades, versgemaakte fruitbekers en maaltijden. Dagvers aangevuld in de SmartKitchen en rechtstreeks uit de beste keukens, met liefde bereid voor jou.

Waarom I&L Logistiek?

I&L Logistiek is gespecialiseerd in geconditioneerd transport en verantwoordelijk voor het pick & pack proces en landelijk aanvullen van de SmartKitchen. Via een eigen landelijk distributienetwerk en koeriersdiensten, bieden ze namelijk een unieke samenstelling van diensten onder één dak.

Met een gevarieerd wagenpark bestaande uit meer dan 60 voertuigen is I&L Logistiek in onder andere Food een gevestigde naam. Ze rijden zoveel mogelijk met klimaatneutrale voertuigen en ze werken aan transitie naar elektrische voertuigen.

HealthyFeeling en I&L Logistiek ontwikkelen samen een innovatieve DeliveryApp, voor het optimaliseren van het logistieke proces.

Waarom Bromedo?

Bromedo Metaal is een specialist op het gebied van metaalbewerking en heeft een zeer uitgebreid machinepark. Ze zijn expert op het gebied van maatwerk producten, zoals het innovatieve weegschaal-systeem van de SmartKitchen.

Bromedo gebruikt bij de productie van de weegschaalsysteem van HealthyFeeling meer dan 50% restafval RVS, teneinde het circulaire economie te stimuleren.

Waarom Liebherr?

Liebherr is producent van hoogwaardige en tevens de zuinigste koelkasten voor de professionele markt. Buram (dealer in Nederland) beschikt over een ervaren technische dienst in Uithoorn voor technische ondersteunding van de modificaties in de koelkast ter plaatse.

Nauwkeurige elektronische bediening zorgt in combinatie met geoptimaliseerde koelcomponenten, efficiënte isolatiematerialen en zeer zuinige compressoren voor het laagst mogelijke energieverbruik.

Samen met Buram bespreken we momenteel de mogelijkheden met Liebherr voor een samenwerking.

Waarom RVO?

WBSO staat voor de Wet Bevordering Speur- en Ontwikkelingswerk en vergoedt een deel van de kosten van Speur & Ontwikkel-projecten. De overheid beloont hiermee ondernemers die zich bezighouden met innovatie en daarmee een financieel risico nemen.

RVO heeft het ICT project SmartKitchen goedgekeurd en subsidieert dit innovatietraject.