Keukens

Plantaardig, onbewerkt en speciaal bereid voor jou.

Onze partners in food

Wij werken samen met de allerbeste, professionele, plantaardige keukens van Nederland. Al onze producten zijn voedingsrijk, onbewerkt en plantaardig. Samengesteld door Chefs en voedingsexperts.

Zodat jij kan genieten van een gezond ontbijt, lunch, diner of snack om van te watertanden.

Waarom OhMyGuts?

Oh My Guts - opgericht door het ondernemend stel Bente en Max - heeft haar focus op voedzame, gezonde gerechten met seizoensgebonden ingrediënten van goede kwaliteit. Dagelijks vers bereid door de Chefs in eigen keuken! Kleurrijk, smaakvol en inspirerend. Zorgvuldig samengesteld door eigen voedingsdeskundige.

Oh My Guts werkt met gerecycled verpakkingsmateriaal, zoals suikerpulp en “look-a-like plastic” (PLA) gemaakt van suikers en zetmeel uit maïs en bieten.

Waarom Van Gelder Groente & Fruit?

Van Gelder Groente & Fruit werkt direct samen met boeren en telers in binnen- en buitenland. Ze beheersen de volledige keten, van bron tot bord. Ze werken samen met PlantLab op het gebied van verticale teelt en voedselbanken om verspilling te voorkomen.

In hun professionele high-care keuken bereiden ze dagelijks verse groente-, rauwkost- en fruitsalades met de hoogst mogelijke kwaliteit. Van Gelder groente & fruit behoort met haar nieuwe locatie tot de top 5 duurzaamste bedrijfspanden van Nederland.

Waarom Hoogesteger?

Het team van Hoogesteger gelooft dat echt vers het beste voor je is! Ze maken dan ook het meest hoogwaardige sappen en smoothies. De verse groenten komen bijna rechtstreeks van het veld, om daarna dagelijks vers koud geperst te worden. De avocado’s worden bijvoorbeeld weer gecrushed om te garanderen dat smaak en nutriënten behouden blijven.

Hoogesteger zet gespecialiseerde extractietechnieken in om dagelijks meer dan 80 ingrediënten koud te persen. De verse producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en worden in high-care ruimtes geproduceerd. Daarnaast werkt Hoogesteger - als een van de weinige - met de innovatieve HPP techniek.

Nieuwe keukens

Wil je nog meer variatie? Dat kan! Op korte termijn introduceren we namelijk nieuwe keukens met ondernemers die gespecialiseerd zijn in plantaardige en hoogwaardige gerechten met een goed verhaal! Zodat jij bijvoorbeeld ook kan genieten van poké bowls, sushi, wraps & sandwiches of burrito’s. Hoe lekker is dat?